Nieuws
Now Reading
Nomineer je game voor Google Early Access
0

Nomineer je game voor Google Early Access

by Alessandra van Otterlo12 september, 2016

In mei kondigde Google aan dat ook de Google Play Store een Early Access programma kreeg. Op het Android developers blog was onlangs te lezen dat in de eerste maand de 29 games die onderdeel uitmaken van het early acces programma samen meer dan 1 miljoen keer zijn gedownload.

De eerste lichting games was door Google zelf geselecteerd. Voor de volgende lichting kunnen developers zelf hun games nomineren via een online formulier. Uit de aanmelding maakt Google dan een keuze. Het formulier meldt dat ze voor de Early Access selectie zoeken naar nog niet uitgebrachte apps en games die nieuwe ideëen, nieuwe interaction flows en nieuwe businessmodellen testen.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).