Nieuws
Now Reading
INDIGO selectie 2016 • 38 games uit binnen- en buitenland
0

INDIGO selectie 2016 • 38 games uit binnen- en buitenland

by Alessandra van Otterlo7 september, 2016

Vandaag heeft Dutch Game Garden de 38 geselecteerde games voor INDIGO Showcase 2016 bekend gemaakt. Dit jaar zitten er voor het eert buitenlandse games in de selectie. Maar liefst 13 buitenlandse developers van Oostenrijk tot Afrika zijn er op 27 september bij om hun game te laten zien en te laten spelen.

De geselecteerde titels variëren van prille prototypes tot games die bijna uit zijn. Ook het soort games is heel divers; de selectie kent applied games, local multiplayer, fysieke installaties en natuurlijk ook VR projecten. Voor de volledige lijst van games kan je terecht op de INDIGO website.

Indigo 2016 logo

INDIGO wordt georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Film Festival en de Dutch Game Awards en is partner event van Control Conference.

INDIGO 2016
Tijdstip: Dinsdag 27 september 10:00 – 22:00
Toegang: Gratis
Locatie: TivoliVredenburg in Utrecht

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).