Control
Now Reading
Control Conference • Het geheim van het Kickstarter succes van KeokeN Interactive
0

Control Conference • Het geheim van het Kickstarter succes van KeokeN Interactive

by Alessandra van Otterlo6 september, 2016

Het gaat commercieel gezien soms mis Nederlandse games. Vorig jaar sprak Jeroen van Hasselt tijdens Control Conference openlijk over waar het fout ging bij release van The Flock. Mocht je het gemist hebben, dan kan je de talk hier bekijken.

Koen Deetman

Secret of my success

Er zijn echter ook succesverhalen, waaronder de Kickstarter campagne van Deliver Us the Moon. Koen Deetman, CEO van KeokeN Interactive, vertelt in zijn How to prepare for a €100.000 Kickstarter hoe ze zich hebben voorbereid op hun crowdfunding campagne, wat ze hebben geleerd, welke dingen voor hun werkten en wat er faliekant mis is gegaan.

Nog geen kaartje voor Control Conference, koop ‘m dan nu in de online shop.

 

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).