Control
Now Reading
Control Conference • Plek beschikbaar op het Netwerkplein
0

Control Conference • Plek beschikbaar op het Netwerkplein

by Redactie5 september, 2016

Op 28 september vindt Control Conference plaats in TivoliVredenburg, maar als het goed is weet je dat nu langzamerhand wel. In de line-up sprekers van internationale developers, waaronder Double Fine, The Chinese Room, Playdead en Coldwood, maar ook lokale bekenden, zoals Abbey Games, Ludomotion en Vlambeer. Maar ook daar hebben we je al vaker over vertelt. Dit keer een nieuw bericht van wat meer ‘commerciële’ aard.

Netwerkplein

Naast verschillende tracks met sprekers heeft Control Conference een centraal netwerkplein. Dit plein vormt de verbinding tussen de verschillende zalen. Het is ook de plek waar de lunch wordt geserveerd en waar we de dag afsluiten met een borrel. Oftewel, dé centrale plaats waar iedereen samenkomt.

Zoek je personeel of stagiaires zoeken, biedt je een dienst of een product waar developers hun voordeel mee kunnen doen, of wil je je game showcasen en feedback krijgen van peers? Dan is het netwerkplein een mooie kans. Wil jij meer weten over de mogelijkheden, kijk dan op de Control Conference website.

About The Author
Redactie