Now Reading
Uit Nu! Metrico+ voor PS4 en Steam
0

Uit Nu! Metrico+ voor PS4 en Steam

by Alessandra van Otterlo24 augustus, 2016

Het Metrico-avontuur begon toen Digital Dreams zo’n vier geleden bij Sony aanklopte met een prototype van de game. Sony zag er brood in en beloofde te investeren. Twee jaar later komt Metrico uit voor PlayStation Vita. Niet het beste platform voor een commercieel succes, maar met de investering van Sony en de PlayStation Plus deal was Digital Dreams van een inkomen verzekerd.

We zijn weer twee jaar verder en nu is Metrico+ uit voor PlayStation 4 en op Steam. De game zou tegelijkertijd voor Xbox One uitkomen, maar die release is om onbekende redenen voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Zoals de titel doet vermoeden heeft Metrico+ als basis dezelfde game als de originele Metrico puzzel-platformer, maar dan met extra’s. Er zijn zes unieke werelden, ieder met een eigen look, geluid en speciale mechanics en uitdagingen. De muziek, wederom van de hand van Palmbomen, reageert op de manier waarop je speelt.

Metrico+ is nu voor €13,99 te downloaden in de PlayStation Store en op Steam.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).