Control
Now Reading
Control Conference early bird eindigt op 28 augustus
0

Control Conference early bird eindigt op 28 augustus

by Alessandra van Otterlo22 augustus, 2016

Vorige week hebben we in verband met GDC Europe en Gamescom geen sprekers aangekondigd, maar deze week kan je weer aankondigingen tegemoet zien. Wil je zeker weten dat je geen enkel nieuws rondom Control Conference mist, hou dan de website, onze Facebookpagina of Twitter in de gaten of meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Raymond Crook
(Raymond Crook van Double Fine. Beeld bovenaan de pagina: Brie Code)

Early Bird korting

Een Early Bird kaart voor Control Conference koop je voor €109 (ex BTW) in de online shop. Dit tarief is alleen geldig als je je kaarten vóór 29 augustus bestelt. Na die datum is de prijs €125 (ex BTW) per kaart.

Sprekers

Voor het gemak hieronder de tot nu toe aangekondigde sprekers op een rijtje.

  • Raymond Crook Lead Animator bij Double Fine geeft in zijn sessie inzicht in het animation proces van point and click adventure game Broken Age.
  • Brie Code heeft onlangs indie studio Tru Luv Media opgericht. Daarvoor was ze tien jaar werkzaam in AAA, onder andere bij Ubisoft Montreal en Relic Entertainment.
  • Developer, onderzoeker en auteur Joris Dormans gaat in zijn sessie tijdens Control Conference verder in op Cyclic Dungean Generation.
  • Martin Sahlin is Creative Director van Coldwood, de studio achter Unravel. Tijdens Control Conference vertelt Sahlin over het ontstaan van hoofdkarakter Yarny.
  • Stephanie van Lith-van Geel van Game Drive gaat in op de marketing strategy van WW1 shooter Verdun.
  • Industrieveteraan Leonie Manshanden laat in haar sessie zien hoe de keuzes die developers maken op het gebied van budgetten en financiering invloed hebben op de uiteindelijke opbrengst, en dus het voortbestaan van hun bedrijf.
About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).