Control
Now Reading
Weer twee sprekers Control Conference aangekondigd
0

Weer twee sprekers Control Conference aangekondigd

by Alessandra van Otterlo2 augustus, 2016

Control Conference vindt dit jaar plaats op 28 september in TivoliVredenburg (Utrecht) als onderdeel van het Nederlands Film Festival. Vorige week hebben we je voorgesteld aan de eerste twee sprekers. In dit bericht de volgende twee: Martin Sahlin en Stephanie van Geel.

Martin Sahlin

Martin Sahlin is Creative Director van Coldwood, een kleine indie developer uit het Noorden van Zweden. Niet veel mensen hadden van de studio gehoord, tot EA tijdens E3 2015 Coldwood’s puzzle platformer Unravel aankondigde. Pers en publiek waren razend enthousiast over Unravel en Yarny, de schattige wollen hoofdpersoon.

Tijdens Control Conference vertelt Sahlin het verhaal achter het ontstaan van Yarny.

 

Stephanie van Lith- van Geel

Stephanie van Lith – Van Geel is eigenaar van game marketingbedrijf Game Drive. Ze heeft aan verschillende titels gewerkt, zoals DuckWorld van Sanoma en Renowned Explorers van Abbey Games. Tijdens Control Conference vertelt Van Lith- Van Geel over de marketingstrategie van WW1-shooter Verdun.

VerdunLogo3

Early Bird korting

Kaarten voor Control Conference zijn met early bird korting te koop in de online shop. Wil je vast in de stemming komen, bekijk dan de Control Conference 2015 sessies op ons YouTube kanaal. Hou de Control website de komende tijd in de gaten voor meer aankondigingen. Wil je zeker weten dat je niets mis? Meld je dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).