Control
Now Reading
Dit zijn de eerste sprekers van Control Conference 2016
0

Dit zijn de eerste sprekers van Control Conference 2016

by Alessandra van Otterlo26 juli, 2016

Control Conference vindt dit jaar plaats op 28 september in TivoliVredenburg (Utrecht) als onderdeel van het Nederlands Film Festival. Deze week beginnen we met de aankondiging van de sprekers. De eerste twee zijn Brie Code en Joris Dormans.

Brie Code (foto bovenaan dit artikel)

Brie is de oprichter van Tru Luv Media, een studio die een serie games maakt samen met mensen die niet van games houden. Voordat ze indie developer werd was Brie onder andere werkzaam bij Ubisoft Montreal waar ze de leiding gaf aan het programming team van Child of Light, het AI programming team van Assassin’s Creed III, Assassin’s Creed: Brotherhood, en Assassin’s Creed II. Haar volledige bio is hier te lezen.

Tijdens haar sessie vertelt Brie onder meer over de verschillen en overeenkomsten tussen het werken aan AAA games en kleine projecten.

Assassins Creed Brotherhood

Joris Dormans

Joris Dormans is voor veel van jullie geen onbekende. Voor de mensen die ‘m niet kennen: Joris is oprichter van indie studio Ludomotion, waar hij momenteel werkt aan Unexplored; een roguelike real-time dungeon crawler. Hij schreef hierover een veelgelezen micro-mortem op Control500. Tijdens zijn sessie op Control Conference gaat hij hier dieper op in.

Naast indie developer is Joris ook assistent professor en auteur. Zijn volledige bio is hier te vinden.

Joris Dormans

Early Bird korting

Kaarten voor Control Conference zijn met early bird korting te koop in de online shop. Wil je vast in de stemming komen, bekijk dan de Control Conference 2015 sessies op ons YouTube kanaal.

Hou de Control website de komende tijd in de gaten voor meer aankondigingen.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).