Nieuws
Now Reading
Stimuleringsfonds helpt negen developers naar Gamescom
1

Stimuleringsfonds helpt negen developers naar Gamescom

by Alessandra van Otterlo12 juli, 2016

Net als voorgaande jaren steunt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie Nederlandse developers die naar Gamescom willen. Uit de open call zijn dit jaar negen bedrijven gekozen die een gratis plekje op het Holland Paviljoen krijgen.

De geselecteerde games zijn (in alfabetische volgorde): Circles van Illusive Games, Crap! I’m Broke: Out of Pocket van Arcane Circus, Intergalactic Road Warriors van TurtleBlaze, Kabounce van Tivaru, Pillo Games van Pillo Games, Rusty Lake Hotel van Rusty Lake, Stable Orbit van Codalyn, Tied Together van Napalmtree Studios, en Tribal & Error van Grotman.

Naast de selectie van het Stimuleringsfonds zijn er zes andere deelnemers, te weten: CoolGames, Gamious, Iceberg Interactive, iQU, Little Chicken en Soedesco.

Het door de DGA georganiseerde Holland Paviljoen is te vinden in het businessdeel van Gamescom (hal 3.2)

Holland Paviljoen Gamescom 2016

 

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).