Now Reading
Dev Blog: Prototypen is een teamsport
0

Dev Blog: Prototypen is een teamsport

by Alessandra van Otterlo29 juni, 2016

Interaction designer Kars Alfrink heeft zich de laatste tijd flink verdiept in wat anderen schrijven over ‘Lean UX’ – een term waar hij overigens een hekel aan heeft, maar dat  lees je wel in zijn blog. Een ding dat in alle artikelen terugkomt is prototyping.

Prototypes zijn dé manier om te experimenteren. Je kan het natuurlijk ook proberen met vragenlijsten, interviews of wat dan ook, maar steeds vaker worden aannames getest met prototypes. Reden voor Alfrink om zijn eigen ideeën over prototypen in een blogpost te beschrijven.

kars-alfrink-at-playpublik-2012

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).