Now Reading
Uit Nu! Tranentrekker ‘Heart’s Medicine – Time to Heal’
0

Uit Nu! Tranentrekker ‘Heart’s Medicine – Time to Heal’

by Alessandra van Otterlo28 juni, 2016

Heart’s Medicine – Time to Heal, de nieuwe game van developer Blue Giraffe en publisher GameHouse maakt nogal wat los bij de spelers. Op de Facebookpagina van de game noemen ze Heart’s Medicine een ‘emotionele rollercoaster’ of vertellen ze dat ze ‘zich de ogen uit het hoofd hebben gehuild’.

Maar maakte Blue Giraffe niet casual games? Jazeker, en dat doen ze nog steeds. Heart’s Medicine – Time to Heal is een time-managent serie die zich afspeelt in een ziekenhuis. De game vertelt het verhaal van Allison Heart, een onzekere stagiair die niets liever wil dan mensen helpen. Alle drama, romantiek en spanning komen uit de pen van Blue Giraffe-er Sebastiaan van Waardenberg.

Wil je zelf kijken of je de ogen droog houdt bij deze time-management ziekenhuissoap, dan kan je de game gratis uitproberen op iOS, Android, PC/MAC en Amazon.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).