Now Reading
Uit Nu! Euro Football Kick 2016 van Orange Games
0

Uit Nu! Euro Football Kick 2016 van Orange Games

by Alessandra van Otterlo13 juni, 2016

Geen Nederlands elftal deze EK, maar dat is geen reden om games met een EK-thema dit keer over te slaan. Zelfs niet als je oranje in je naam hebt, want Orange Games lanceerde eind vorige week Euro Football Kick 2016.

De game is simpel. Time je schot zo dat je de bal langs de verdedigers en de keeper het doel inschiet en scoor. Als je mist, dan krijgt de tegenstander een punt. Als die drie punten heeft verzameld is de wedstrijd voorbij en wie dan het beste heeft gescoord is de winnaar.

Euro Football Kick 2016 is gratis te downloaden in de Google Play Store en online te spelen op de portals van Orange Games. Kan iemand even een linkje doorsturen naar Danny Blind?

Euro Football Kick 2016 2

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).