Weekafsluiting
Now Reading
Weekafsluiting week 22: tips, kort nieuws, grappige berichten en reminders
0

Weekafsluiting week 22: tips, kort nieuws, grappige berichten en reminders

by Alessandra van Otterlo3 juni, 2016

In de weekafsluiting zaken die we jullie niet willen onthouden, omdat ze nuttig, interessant of gewoon grappig zijn. Heb jij nieuws voor de weekafsluiting of een andere rubriek, laat het ons weten.

Partnermededeling: HKU Exposure ’16 – Discover What’s Next in Art, Tech, Media & Design

HKU nodigt je uit voor de feestelijke opening van de eindexpositie van HKU Games en Interactie en HKU Muziek en Technologie op 23 juni om 17:00 uur. Met sprekers, performers, borrel en lekker eten! Als je langs wilt komen, meld je dan aan via exposure.hilversum@hku.nl.

HKU Exposure 16

 

Renowned Explorers heeft nieuwe DLC

Na de release afgelopen september gingen de verkoop van Renowned Explorers niet erg had. Abbey Games gaf echter niet op en het aantal verkochte games ligt nu zelfs boven de 100.000. Voldoende om verder te investeren in de titel in de vorm van betaalde DLC met nieuwe expedities en nieuwe gameplay-systemen.

In deze blogpost van Joni van der Leeuw van Abbey een korte uitleg over waarom een update.

De Renownded Explorers: More to Explore DLC is normaal te koop voor € 7,49, maar de eerste week krijgt de speler 10 procent korting.

Renowned Explorers

 

Showcase NHTV game studenten 

Op 7 juli kan je tussen 13.00 en 17.00 uur in Breda terecht voor een showcase van games van studenten van NHTV. Er zijn verschillende gamelabs waarin eerste-, tweede-, derde- en vierdejaars studenten hun projecten demo-en. Meer informatie lees je op de showcase website.

IGAD Showcase NHTV

 
Ga van de zomer door met leren

Studenten die ook in hun schoolvakantie nog wat willen leren kunnen terecht bij de Summer Game Dev van de DGG. In de week van 18 juli komen studenten van game opleidingen en studenten van diverse business studies samen om games te maken.

Je leert dus niet alleen over game development, maar ook wat je zakelijk gezien met je concept kan.

Summer Game Dev 2013

 

Gamesmatch@Gamescom

In 2013 begon Enterprise Europe Network met een Gamesmatch@Gamescom. Het idee is simpel: bedrijven die partners zoeken melden zich aan op de website en EEN helpt ze elkaar te vinden. Naast matchmaking bieden ze in het business gedeelte van Gamescom ook een plek om de meetings te doen. Deelname aan dit matchmakingevent is gratis.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).