Nieuws
Now Reading
Moniek Schilder deelt haar eerste GDC ervaring
0

Moniek Schilder deelt haar eerste GDC ervaring

by Alessandra van Otterlo18 mei, 2016

Met financiële ondersteuning vanuit de industrie ben ik vorig jaar een beurs gestart waarmee studenten een reis naar GDC in San Francisco kunnen winnen. Om de winnaars te bepalen was er een open call uitgeschreven. Uit de ingezonden essays heeft een selectiecommissie, bestaande uit donateurs, twee winnaars gekozen.

Een van de mensen die op kosten van de industrie naar San Francisco af mocht reizen was Moniek Schilder. Zij wilde op GDC uitvinden welke mogelijkheden ze heeft na haar studie. Schilder merkte dat een goed netwerk enorm kan helpen bij het vinden van de juiste mensen. Een verslag over haar reis kan je hier lezen.

Beeld: Dancing Girl study van Moniek Schilder

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).