Now Reading
Control lezers maken kans op gratis kaarten voor Unite Europe
0

Control lezers maken kans op gratis kaarten voor Unite Europe

by Alessandra van Otterlo13 mei, 2016

Volgens Unity is 90 procent van alle apps voor Samsung Gear gemaakt in hun engine. Dit maakt hen een belangrijke speler op het gebied van Virtual Reality. Tijdens Unite Europe 2016 – 31 mei tot en met 2 juni in Amsterdam –  kun je daarom zeker sessies over VR verwachten. Zo bespreekt Chet Faliszek (Valve) met Julie Heyde (VRUnicorns) de mogelijkheden en de uitdagingen vanuit design en UX perspectief bij het maken van room-scale VR.

Uitdagingen van bekend IP

Andere highlights in het programma zijn Jeff Kuipers (Electronic Arts) die praat over de techniek die is gebruikt om met Star Wars Galaxy of Heroes binnen de beperkingen van mobiel toch een authentieke Star Wars ervaring te creëren. Chris Keeling (Wargaming) vertelt over de lastige taak van een multiplatform relaunch van een beroemde franchise als Master of Orion. Joonas Laakso (Next Games) deelt hoe ze in The Walking Dead: No Man’s Land niet alleen de visuele aspecten van de bekend tv-serie in ere hebben gehouden, maar hoe ze ook de game mechanics aan laten sluiten bij het Walking Dead IP.

UniteLogo_Europe

Uiteraard zijn er ook diverse sessies van het Unity team. Krasimir Nechevski, Robert Cupisz, en Zdravko Pavlov, leden van het Unity demo team vertellen over het productieproces van de Adam demo, ieder vanuit hun eigen achtergrond, resp. animation, graphics, en VFX. Meer informatie over voornoemde personen en andere sprekers is te vinden in het online schema.

Registratie, korting en gratis kaarten

Kaarten voor Unite Europe zijn te koop in de online ticket shop. Control lezers krijgen een korting van 25 procent en betalen € 300,00 in plaats van €400,00. Gebruik in de shop de promocode UnityLovesControl, en kies vervolgens de ‘Unite Europe Conference ticket Special’ kaart.

Control mag ook twee gratis kaarten weggeven. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je je uiterlijk 20 mei aangemeld hebben voor de Control nieuwsbrief en een email naar ons sturen met als onderwerp ‘Gratis kaart Unite Europe’. Als je de Control Borrelpraat al ontvangt hoef je je niet opnieuw aan te melden.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).