Now Reading
Tijmen Tio vertelt over zijn eerste GDC bezoek
0

Tijmen Tio vertelt over zijn eerste GDC bezoek

by Alessandra van Otterlo9 mei, 2016

Met financiële ondersteuning vanuit de industrie ben ik vorig jaar een beurs gestart waarmee studenten een reis naar GDC in San Francisco kunnen winnen. Om de winnaars te bepalen was er een open call uitgeschreven. Uit de ingezonden essays heeft een selectiecommissie, bestaande uit een donateurs, twee winnaars gekozen.

Een van de mensen die op kosten van de industrie naar San Francisco af mocht reizen was Tijmen Tio. Tio merkte onder andere dat een goede voorbereiding belangrijk is om het meeste uit een evenement te halen. Een verslag over zijn reis kan je hier lezen.

Voor 2017 is er minimaal een beurs beschikbaar. Wil je op de hoogte blijven. Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief. Als je wilt doneren, kan je dat via dit formulier aangeven.

Foto bovenaan deze pagina is van Richard Boeser

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).