Now Reading
Uit Nu! Fragments of Him van Sassybot
0

Uit Nu! Fragments of Him van Sassybot

by Alessandra van Otterlo3 mei, 2016

In april 2013 deden Elwin Verploegen, Tino van der Kraan en Mata Haggis samen mee aan Ludum Dare. Na 72 uur zwoegen was Fragments of Him het resultaat. Toen ze van spelers en andere developers enthousiaste reacties kregen besloten ze om verder te werken aan het project. Drie jaar later is de game af.

Fragments of Him is een narratieve game die draait om Will, een man die bij een tragisch ongeluk om het leven is gekomen. De speler ervaart welke invloed Will heeft gehad op het leven de mensen om hem heen en wat er gebeurt met je wereld als er plots iemand wegvalt.

Fragments of Him is voor €19.99 te downloaden op Steam. Koop je de game in de eerste week na release, dan krijg je 10% korting. Release voor XBox One volgt binnenkort. PlayStation 4 staat gepland voor later dit jaar.

 

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).