Nieuws
Now Reading
Dev Blog: Antegods en de veranderingen na GDC
0

Dev Blog: Antegods en de veranderingen na GDC

by Alessandra van Otterlo2 mei, 2016

Na GDC was het even bijkomen, maar Codeglue zit nu weer op het normale Antegods development schema. In de nieuwste blogpost delen ze hun ervaringen in San Francisco en de laatste ontwikkelingen rondom development van de game.

Naast veel positieve feedback op GDC bleek dat een aantal dingen in de game niet helemaal duidelijk waren. Designer Wytze Kamp heeft dit op een rijtje gezet. Programmeur Niels Uiterwijk vertelt hoe de tweaks van Kamp worden vertaald naar code. En lead artist Tom Rutjens heeft nog eens kritisch gekeken naar het kleurenschema, want als de in-game chaos toeslaat moet een speler wel kunnen zien waar hij, zijn team en de tegenstander is.

Antegods kleuren

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).