Now Reading
Uit Nu! Speedrunners is nu echt af
0

Uit Nu! Speedrunners is nu echt af

by Alessandra van Otterlo19 april, 2016
Het development van Speedrunners heeft aardig wat tijd in beslag genomen. In 2010 begon DoubleDutch Games aan het development van de Flash-versie van Speedrunner. Een jaar later verscheen een HD-uitgave op Xbox Live in Noord-Amerika. De Steam-versie stond oorspronkelijk gepland voor maart 2013, maar het werd uiteindelijk augustus van hetzelfde jaar voor Speedrunners in Early Access ging. Tijdens de Early Access periode heeft SpeedRunners 1 miljoen exemplaren verkocht.
Beach-Body_SpeedRunner
Vandaag komt SpeedRunners uit Early Access. Het is met de laatste versie draait de game ook op MAC OSX en Linux/Steam OS. Spelers kunnen hun eigen custom trails maken en in de Steam Workshop zetten. De single-player mode die lang geleden uit de game is gesloopt is terug, en via Twitch kunnen kijkers op spelers wedden en tinyBuild credits verdienen. Met die credits krijgen ze korting op andere tinyBuild games.
De game is op Steam te downloaden voor €14,99. Een 4-pack kost €36,99.
About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).