Now Reading
Uit Nu! Sprawl van Gamious
0

Uit Nu! Sprawl van Gamious

by Alessandra van Otterlo14 april, 2016

Vandaag verschijnt Sprawl, de nieuwste game van Gamious, exclusief in de Nederlandse app stores. Sprawl is een spel waarin spelers al puzzelend hun eigen wereld ontwerpen door combinaties te maken van objecten en oppervlakten. Verbind koeien met gras en boten met water. Leg wegen en rails aan om dorpen en industrie te creëren. Geiten en heuvels horen bij bergen, en bomen en herten zorgen voor een bos.

Sprawl is gratis in de Apple app store en de Google Play Store. De game heeft geen advertenties en ook geen in-app purchases. Zijn ze nou helemaal gek geworden bij Gamious?

 

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).