Nieuws
Now Reading
Indievelopment kondigt sprekers aan en opent call for speakers
0

Indievelopment kondigt sprekers aan en opent call for speakers

by Alessandra van Otterlo14 april, 2016

Door de jaren heen is Indievelopment van een kleine bijeenkomst uitgegroeid tot een volledig congres met internationale sprekers. Onlangs zijn de eerste sprekers aangekondigd en opende de organisatie een call for speakers.

Jeff Gardiner

Gardiner werkt al 15 jaar in de industrie, waarvan de laatste 10 bij Bethesda. Hij heeft aan 20 titels gewerkt, waaronder The Elder Scrolls V: Skyrim, Fallout 3 and The Elder Scrolls IV: Oblivion. Zijn meest recente rol was die van Lead Producer voor Fallout 4. De titel van de sessie van Gardiner is: Lessons learned from creating Fallout & The Elder Scrolls.

Alan Zucconi

Zucconi is een developer, auteur en motivational speaker en in 2013 een van de mensen in Develop’s 30 under 30 lijst. Hij is onder andere maker van 0RBITALIS en werkt momenteel aan Still Time, een time-travel platformer. De titel en het onderwerp van de talk van Zucconi zijn nog niet bekend gemaakt.

Welke sprekers er verder op 23 mei naar Utrecht afreizen wordt de komende weken bekend gemaakt.

Please stand by Fallout 4

Call for speakers

Als je zelf wilt spreken op Indievelopment dan is het mogelijk om een voorstel voor een talk in te dienen. Hierbij kan je kiezen tussen een micro-talk van 10 minuten of een volledige sessie van 45 minuten.

 

 

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).