Now Reading
Dev Blog: Alles begint bij goede controls
0

Dev Blog: Alles begint bij goede controls

by Alessandra van Otterlo13 april, 2016

De controls is een van de belangrijkste dingen die vanaf het begin goed moeten zijn in een game volgens Joran de Raaff, programmeur bij WeirdBeard. Als het met de controls goed zit is het een stuk makkelijk om er gameplay overheen te bouwen. In Tricky Towers zijn goede controls extreem belangrijk, want het bouwen moet nogal precies gebeuren en je wilt niet dat een blok naar beneden valt als je het een beetje naar links wilt verplaatsen.

Hoe WeirdBeard dit voor Tricky Towers heeft aangepakt is te lezen in een blogpost.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).