Now Reading
Uit Nu! Rocket Descent van Coded Fun
0

Uit Nu! Rocket Descent van Coded Fun

by Alessandra van Otterlo7 april, 2016

Bob van der Putten begon zijn carrière bij Zylom/GameHouse, waar hij als programmeur aan de Emily games werkte. In 2009 maakte Van der Putten de overstap naar het onderwijs en ging aan de slag als docent Informatica bij Avans Hogeschool. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en in zijn spaarzame vrije tijd maakt hij nu onder de naam Coded Fun zijn eigen games.

De nieuwe game van Coded Fun heet Rocket Descent. Met je raket probeer je af te dalen naar een planeet. Meteorieten moet je ontwijken en gasbellen moet je zien te vangen. Hoe verder je komt, des te hoger je score. Simpel

Rocket Descent is gratis te downloaden in de Google Play Store, maar dan krijg je de versie met advertenties. Voor de premium versie moet je €0,97 neertellen.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).