Nieuws
Now Reading
Verover een gratis plekje op Gamescom
0

Verover een gratis plekje op Gamescom

by Alessandra van Otterlo6 april, 2016

Ook dit jaar biedt het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie door middel van een open oproep, game developers de gelegenheid om een gratis plekje op het Holland Paviljoen op Gamescom te veroveren. Het Holland Paviljoen wordt ook dit jaar weer georganiseerd door de Dutch Games Association, in samenwerking met de Dutch Game Garden. Control maakt een speciale internationale uitgave voor Gamescom, met daarin onder meer de tien door het Stimuleringsfonds gekozen games.

De open oproep is met name bedoeld voor kleine bedrijven die niet langer dan vijf jaar bestaan, maar het staat andere bedrijven ook vrij om een poging te wagen.

gamescom2014-cif-2

Om in aanmerking te komen voor de door het Stimuleringsfonds mogelijk gemaakte plaatsen op het Holland Paviljoen moet je je game uiterlijk 28 april aanmelden. Hou er wel rekening mee dat de aanvraag online ingediend moet worden en dat het aanmaken van een nieuw account maximaal een dag kan duren.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).