Now Reading
Dev Blog: Waarom Combo Critters van Lucky Kat niet leuk was
0

Dev Blog: Waarom Combo Critters van Lucky Kat niet leuk was

by Alessandra van Otterlo5 april, 2016

Lucky Kat, de ontwikkelaars van Nom Cat en Sky Chasers werken hard aan hun nieuwe game: Combo Critters. Toen een van hun mensen in december een eerste prototype maakte vonden ze het idee zo leuk dat ze besloten er mee verder te gaan.

Tijdens development bleek dat spelers de game helemaal niet zo leuk vonden. Waarom lees je in de nieuwste blogpost van Herdjie Zhou, het zakelijk brein achter Lucky Cat.

BackBetterChafer

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).