Now Reading
Uit Nu! Epistory van Fishing Cactus
0

Uit Nu! Epistory van Fishing Cactus

by Alessandra van Otterlo1 april, 2016

Belgische studio Fishing Cactus heeft deze week de laatste twee delen van Epistory gelanceerd op Steam (Windows, Linux en Mac). Epistory is een ‘atmosferisch avontuur met origami esthetiek’. Het eerste deel was al te spelen via Steam Early Access.

De speler kruipt in de huis van een meisje dat rijdend op een vos met driestaarten het avontuur induikt. Zij heeft allemaal magische spreuken tot haar beschikking die vijanden op afstand houdt. De game en alle menu’s worden volledig bestuurd via een keyboard, puur door te typen. Ben je wat minder snel met typen van woorden, dan houdt de game daar rekening mee en krijg je minder complexe opdrachten. Naast een story mode is er de arena mode, waarin de speler zich staande moet zien te houden in een niet aflatende stroom van vijanden.

Epistory is voor €14,99 te downloaden.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).