Weekafsluiting
Now Reading
Weekafsluiting week 11: tips, kort nieuws, grappige berichten en reminder
0

Weekafsluiting week 11: tips, kort nieuws, grappige berichten en reminder

by Alessandra van Otterlo18 maart, 2016

In de weekafsluiting zaken die we jullie niet willen onthouden, omdat ze nuttig, interessant of gewoon grappig zijn. Heb jij nieuws voor de weekafsluiting of een andere rubriek, laat het ons weten.

Smashy Road wint IMGA

Op dinsdag heeft Smashy Road: Wanted van Bearbit Studios de International Mobile Game Award voor Best Quickplay Game gewonnen. Er was niemand van Bearbit Studios aanwezig, maar Herdjie Zhou van Lucky Cat Studios nam de honneurs waar.
IMG_4791

 

Toki Tori gaat naar Japan

Vanaf 23 maart is Toki Toki van Two Tribes in de Japanse Nintendo 3DS eShop te downloaden en daar hoort een speciale trailer bij.

 

Marooners vanaf donderdag in Early Access

Marooners is een 6 – player multiplayer game die is ontwikkeld tijdens Global Game Jam 2015. Het idee en uitvoering waren zo goed dat het gelegenheidsteam besloot verder te gaan met het project. Vanaf donderdag gaat Marooners in Early Access. Check de trailer.

 

Bombslinger op Steam Greenlight

Het Belgische Mode4 heeft hun game Bombslinger op Steam Greenlight gezet. Het is een op Bomberman geïnspireerde spaghetti western action game. Enfin, kijk zelf maar.

 

Weer geen Nederlandse IGF winnaar

Met spanning zaten we te wachten op de eerste Nederlandse winnaar van een IGF award, maar helaas behoorden Lumini en Kingdom niet tot de gelukkigen die een award in ontvangst mochten nemen. Niet winnen is al jammer, maar dan spellen ze ook nog eens je naam verkeerd. Rare Amerikanen.
FullSizeRender

 

Monobanda op SXSW

Alle ogen zijn deze week gericht op San Francisco en we zouden bijna vergeten dat duizenden kilometers verderop in Austin ook het een en ander gebeurt. Niki Smit van Monobanda Play legt in een interview met Fast Moving Targets uit wat zijn doel is op SXSW.

 

Daniël Ernst onthult derde diorama

Daniël Ernst onthult de derde diorama in the VR serie The Shoebox Diorama. Vanaf april verkrijgbaar voor de VIVE via Steam VR.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).