Nieuws
Now Reading
Breaking: Two Tribes stopt er mee!
0

Breaking: Two Tribes stopt er mee!

by Alessandra van Otterlo10 maart, 2016

Zojuist heeft Two Tribes via hun blog bekend gemaakt er na RIVE mee te stoppen. Na 15 jaar vinden ze het genoeg en gaan ze andere dingen doen. Collin van Ginkel en Martijn Reuvers vinden games maken nog steeds te gek, maar voelen zich oud en traag in het continue veranderende gamelandschap. Wat ze na RIVE gaan doen is nog niet bekend.

Het duurt nog even voor Two Tribes echt de deuren sluit. RIVE staat gepland voor een release in september.

De aankondiging van het einde van Two Tribes gaat gepaard met een nieuwe RIVE trailer.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).