Now Reading
Uit Nu! Awesomenauts: Overdrive
0

Uit Nu! Awesomenauts: Overdrive

by Alessandra van Otterlo4 maart, 2016

Awesomenauts: Overdrive is uit. Met drie nieuwe karakters, een volledige onder handen genomen matchmaking systeem en updates aan de core game mechanics is het de grootste uitbreiding van Awesomenauts tot dusverre.

In eerste instantie krijgen de spelers de drie nieuwe helden, een visueel vernieuwde Sheriff Lonestar,  en de Mind Collection Announcer. Het nieuwe matchmaking systeem, de Starstorm map, en Ix the Interloper (het winnende karakter van de Design-Your-Naut 2 wedstrijd) komen later.

Sheriff Lonestar

Overdrive is voor €8,99 te downloaden op Steam.

Zie de nieuwe karakters, Professor Milton Yoolip, Chucho Krokk, Jimmy/Amy and the LUX5000 in actie in deze showmatch.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).