Now Reading
Uit Nu! Utomik in open bèta
0

Uit Nu! Utomik in open bèta

by Alessandra van Otterlo2 maart, 2016

Utomik, de ‘Netflix voor games’ is nu in open bèta. Voor een speciaal kortingstarief van €5,99 per maand kunnen spelers tijdens alle 145 titles zo veel en zo lang spelen als ze maar willen. De eerste twee weken zijn zelfs helemaal gratis.

Het voordeel van Utomik is dat je niet de hele game hoeft te downloaden voor je kan spelen. Als er een klein stukje is gedownload kan je aan de slag en terwijl je speelt downloadt de rest van de game op de achtergrond. Basis voor Utomik vormt de technologie van, door hetzelfde team ontwikkelde en niet meer bestaande, cloud gaming dienst Kalydo.

Beschikbare games

Een volledige lijst van games is niet beschikbaar, maar er zijn de afgelopen maanden een aantal titels bekend gemaakt, waaronder: Darksiders, Darksiders II, The Raven, Red Faction, Shelter, WRC 5, Dead In Bermuda, Evoland, Evoland 2, Mini Metro, Albedo Eyes from Outer Space, Cast of the Seven, Godsends, Enforcer: Police Crime Action, Operation Flashpoint, GRID 2, Broken Age, King Arthur II, Torchlight, Arcania Gothic 4, The Book of Unwritten Tales, Painkiller Black, Majesty 2 Collection, Governor of Poker, SanctuaryRPG, Life of Pixel, Kill the Bad Guy, Titan Quest Gold, Heavy Fire: Afghanistan, Saving Private Sheep, Hospital Tycoon, Overlord, Overlord: Raising Hell en Overlord II.

De oplettende lezer ziet in het beeld boven dit artikel nog meer titels. De uiteindelijke line-up zal zo’n 500 games omvatten.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).