Business
Now Reading
“VR is leuk, maar HTML5 games worden trendy”
0

“VR is leuk, maar HTML5 games worden trendy”

by Alessandra van Otterlo1 maart, 2016

Investeerders kunnen niet alles weten over de industrieën waar ze in investeren, maar vaak verdiepen ze zich meer in hun investering dan mensen denken.

Neem bijvoorbeeld Mark Bivens. Bivens is onder andere investeerder in CoolGames (voorheen Boostermedia) en hij blogt regelmatig over dingen die hem bezighouden, waaronder tech en games. Onlangs schreef hij een blogpost “No disrespect to VR, but I think HTML5 games will become trendy again.” Daar lees je waarom hij brood ziet in HTML5 en games.

html5-games

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).