Now Reading
Uit Nu! Stage Rush – Imagine Dragons: rennen voor het goede doel
0

Uit Nu! Stage Rush – Imagine Dragons: rennen voor het goede doel

by Alessandra van Otterlo1 maart, 2016

Ze zitten niet stil bij Sticky Studios, want er is weer een nieuwe game uit: Stage Rush –  Imagine Dragons, een endless runner die je in de huid laat kruipen van een rockster. De speler rent door Las Vegas en Parijs op de muziek van Amerikaanse rockband Imagine Dragons. En zoals dat als een echter rocker betaamt doe je dat in coole outfits.

Voor deze game werkten ze samen met uitgever Zig Zag Zoom en de bandleden van Imagine Dragons. De band heeft een paar jaar geleden de Tyler Robinson Foundation opgericht. Hiermee bieden ze emotionele en financiële hulp aan families die te maken krijgen met een kankerdiagnose bij een van de kinderen. Naast entertainment, dient de game ook een goed doel, want gedurende de eerste maand doneert Zig Zag Zoom 50 procent van de opbrengsten van de game aan de Tyler Robinson Foundation.

Stage Rush – Imagine Dragons is gratis te downloaden voor iOS en Android.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).