Now Reading
Dev Blog: Puzzel design in Tricky Towers
0

Dev Blog: Puzzel design in Tricky Towers

by Alessandra van Otterlo1 maart, 2016

Vorige week maakte Tricky Towers van WeirdBeard deel uit van de PlayStation Digital Showcase in Londen en over twee weken is de game onder andere op het Nederlandse Local Multiplayer event op GDC te spelen.

De mensen van WeirdBeard zijn dus razend druk, maar toch vond game director Samar Louwe de tijd om een blog te schrijven over puzzel design in Tricky Towers. Lees het hier.

tricky towers puzzle design

 

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).