Now Reading
Uit Nu! SMART Adventures Mission Math nu in de WiiU eShop
0

Uit Nu! SMART Adventures Mission Math nu in de WiiU eShop

by Alessandra van Otterlo23 februari, 2016

Als S.M.A.R.T. Agent Delta aankomt op Space Station Prime treft hij complete chaos aan. De computers doen het niet meer, het lab is een grote puinhoop en alle communicatiesystemen liggen eruit. Om alles te fixen heeft Agent Delta dringend hulp nodig . En zo beginnen jonge spelers als Junior Agent Star aan SMART Adventures Mission Math. Het klinkt als een spannend avontuur, maar stiekem is het de bedoeling dat ze vooral hun rekenvaardigheden oefenen, want die hebben ze nodig om de puzzels op te lossen die het ruimtestation van de ondergang redden. De game was al uit op mobiel, maar is nu ook te spelen op de WiiU.

SMART Adventures Mission Math is ontwikkeld door Kata Enterprises, een bedrijf gespecialiseerd in educatieve games, in samenwerking met Engine Software. De game is voor €2,99 te downloaden in de WiiU eshop.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).