Now Reading
Foto-impressie: 250 mensen bezochten Unreal introductieworkshop
0

Foto-impressie: 250 mensen bezochten Unreal introductieworkshop

by Alessandra van Otterlo23 februari, 2016

Op 15 februari organiseerde Dutch Game Garden samen met Epic Games een gratis Unreal introductieworkshop. Unreal evangelist Sjoerd de Jong bouwde live een game, waarbij hij gebruik maakte van UE4 templates en gratis beschikbare assets uit de Unreal Engine Marketplace. In de zaal zo’n 250 personen die het allemaal zagen gebeuren.

Hieronder een foto impressie.

IMG_5038 IMG_5044 IMG_5048 IMG_5055  IMG_5065

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).