Now Reading
Oproep: Ontwerp je eigen labyrinth
0

Oproep: Ontwerp je eigen labyrinth

by Alessandra van Otterlo19 februari, 2016

Heb je altijd al een eigen labyrinth willen bouwen? Dan is dit je kans. Het Playful Arts Festival roept mensen op om een spannend labyrint te ontwerpen dat op speelse wijze het publiek onderling met elkaar in contact brengt. Hiervoor mag je van alles gebruiken: alledaagse voorwerpen, zoals meubels en schoeisel, maar ook digitale middelen zijn toegestaan, zolang mensen maar echt in het labyrinth kunnen staan, én het past binnen een ruimte van 10 x 10 meter.

Deadline voor het indienen van je ontwerp is 1 maart. Het winnende labyrinth is op 9 april te zien als preview te zien op FAQ Festival 9 april 2016. En op het Playful Arts Festival begin juni krijgt het een prominente plek.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).