Now Reading
Uit Nu! Governor of Poker 3 uit op Steam
1

Uit Nu! Governor of Poker 3 uit op Steam

by Alessandra van Otterlo18 februari, 2016

Het is nog niet officieel aangekondigd, maar zeer binnenkort komt het populaire Governor of Poker 3 van Youdagames uit op Steam. De game is cross-platform, waarbij Steam spelers kunnen spelen tegen gamers op een mobiel device.

Op dit moment moet de speler voor Steam een nieuw account aanmaken, maar er wordt hard gewerkt om het inloggen op de verschillende platforms met een en hetzelfde account mogelijk te maken.

governor of poker 3

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).