Now Reading
Uit Nu! Gods Of Egypt: Secrets Of The Lost Kingdom
0

Uit Nu! Gods Of Egypt: Secrets Of The Lost Kingdom

by Alessandra van Otterlo18 februari, 2016

Vanaf volgende week draait Gods of Egypt in de Nederlandse bioscopen. Om vast in stemming te komen kan je nu op je mobiel de 3D actiegame Gods Of Egypt: Secrets Of The Lost Kingdom spelen. De game is ontwikkeld door het Utrechtse Sticky Studios in nauwe samenwerking met distributeur Lionsgate.

Als speler kruip je in de huid van de god Horus. Samen met je menselijke side-kick Bek hak je boze deïteit Set en diens volgelingen de pan in. Al je flitsende acties kan je in-game opnemen en delen via social media of e-mail.

Gods Of Egypt: Secrets Of The Lost Kingdom is gratis te downloaden voor iOS en Android. De game is ook te spelen op Apple TV.

Gods of Egypt

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).