Nieuws
Now Reading
Uit Nu! Kom met je gat van de bank met Goji Play
0

Uit Nu! Kom met je gat van de bank met Goji Play

by Alessandra van Otterlo17 februari, 2016

Team6 heeft voor fitness en gezondheidsfreaks Blue Goji weer vier nieuwe games uitgebracht. In Goji Farm verbouw je ingrediënten voor gezonde smoothies, in Paper Dash moet je zo snel mogelijk je krantenwijk rondfietsen, in Battle Waves schiet je vliegtuigen uit de lucht en in Castle Karts is het race geblazen.

Shot6_2208_1242

Dat doe je niet met je luie gat op de bank, want deze games maken deel uit van Goji Play, een platform om sporten leuker te maken. De games worden aangestuurd door de fysieke inspanning van de speler op een op een fitnessapparaat. Hoe meer je sport, hoe meer levels je kunt spelen Je plaatst de bijgeleverde sensoren op een fitness apparaat en de game reageert op je inspanningen van de work-out. Alleen sporten is zo veel minder saai. Daarnaast kun je ook alleen maar currency verdienen of levels unlocken door te sporten. Prima manier om mensen van de bank af te krijgen en die extra kilo’s eruit te zweten.

Shot6_2208_1242

De games zijn nu alleen beschikbaar op iOS, maar binnenkort ook op Android verkrijgbaar.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).