Nieuws
Now Reading
Breaking: BoosterMedia en Tingly Games gaan samen verder als CoolGames
0

Breaking: BoosterMedia en Tingly Games gaan samen verder als CoolGames

by Alessandra van Otterlo16 februari, 2016

Zojuist hebben BoosterMedia en Tingly Games bekend gemaakt dat ze samen verder gaan als CoolGames Studio.

Vooralsnog houden beide bedrijven hun eigen kantoor, maar in de komende maanden worden alle development activiteiten samengevoegd in het Amsterdamse kantoor van (voorheen) BoosterMedia. Tingly oprichters Mark Overmars en Ard Bonewald verhuizen mee. Overmars zal het tech-team van CoolGames versterken en Bonewald wordt hoofd van de development studio.

 

CoolGames logo

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).