Now Reading
Casual Connect side-events
2

Casual Connect side-events

by Alessandra van Otterlo12 februari, 2016

Van 16 tot en met 18 februari strijkt Casual Connect neer in Amsterdam. Naast het officiële dagprogramma zijn er allerlei andere feesten en side-events. Hieronder een overzicht.

Casual Connect networking event

Casual Connect organiseert zelf verschillende networking events, zoals verschillende feesten, een Women’s Lunch en de uitreiking van de Indie Prize Awards. Klik hier voor het volledige overzicht.

Legal Breakfast

Op 17 februari kan je bij Leopold Meijnen Oosterbaan terecht voor een Legal Breakfast. Dit ontbijt organiseren ze samen met de Vdeo Game Bar Association (VGBA) en Duits advocatenkantoor Beiten Burkhardt. Wil je onder het genot van een broodje en een kopje koffie meer leren over juridische onderwerpen die actueel zijn voor de game-industrie, meld je dan hier aan.

Chartboost Happy Hour

Op 16 februari organiseert Chartboost samen met iAmsterdam een Casual Connect Happy Hour. Als de showvloer gesloten is kun je hier onder het genot van een hapje en een drankje verder netwerken. Je moet je wel even van te voren aanmelden.

iQU’s Casual Connect Mixer

Eveneens op 16 februari is de iQU Casual Connect mixer. Ook bij dit event kan er op loopafstand van de Beurs van Berlage verder genetwerkt worden. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus vergeet je niet hier aan te melden.

Zijn we events vergeten? Voeg ze dan gerust toe in de comments.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).