Now Reading
Uit Nu! Messi Space Scooter Game
0

Uit Nu! Messi Space Scooter Game

by Alessandra van Otterlo10 februari, 2016

Gamedia heeft in samenwerking met Lionel Messi en Space Scooter de ‘Messi Space Scooter Game’ ontwikkeld. In de game wordt de beroemde voetballer ontvoerd door buitenaardse wezens om deel te nemen aan de ‘Intergalactic Space Scooter Challenge”. Resultaat: een vermakelijke endless runner.

bonus-level-in-the-messi-space-scooter-game-25-HR start-screen-of-the-messi-space-scooter-game-21-HR

Spelers van het spel maken kans op echte prijzen, waaronder een geheel verzorgde reis naar Barcelona, inclusief meet en greet met Messi.

De Messi Space Scooter Game is gratis te downloaden op iOS en Android.

 

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).