Now Reading
Uit Nu! Should Shoot van Prrrpl nu uit op iOS
0

Uit Nu! Should Shoot van Prrrpl nu uit op iOS

by Alessandra van Otterlo29 januari, 2016

Emiel Kampen is docent aan de HKU en presentator bij GameKings, maar laten we niet vergeten dat hij ook nog gamedeveloper is onder de naam Prrrpl. Zijn game Should Shoot is vanaf vandaag verkrijgbaar op de Apple App Store. Het betreft een soft launch in de Benelux, in februari wordt Should Shoot wereldwijd uitgebracht. Check de trailers hieronder en koop de game hier.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).