Nieuws
Now Reading
Nederlanders in Develop 30 onder 30 lijst
0

Nederlanders in Develop 30 onder 30 lijst

by Alessandra van Otterlo29 januari, 2016

Naast Forbes heeft ook vaktijdschrift Develop een 30 onder 30 lijst samengesteld. In die lijst de 22-jarige Yan Knoop, Placement Programmer bij Sumo Digital. Voormalig NHTV student, Knoop, was vorig jaar al winnaar de Rising Star competitie. Dit was de eerste keer dat die eer te beurt viel aan een student aan een opleiding buiten het Verenigd Koninkrijk. De winst leverde hem een stageplaats bij Sumo Digital op, waar hij nu nog steeds aan zijn skills werkt.

Eervolle vermeldingen met een Nederlands tintje in 30 onder 30 lijst zijn er voor Mark Verkerk, Senior Technical Artist bij Splash Damage, en Victor Gaza, Junior Character Artist bij Guerrilla Games Amsterdam.

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).