Now Reading
Dev Blog: Codeglue
0

Dev Blog: Codeglue

by Alessandra van Otterlo26 januari, 2016

Een van de nieuwe dingen op Control is het Dev Blog. Wij wijzen je de weg naar leuke en interessante blogs van Nederlandse developers. Vandaag is dat Rotterdamse developer Codeglue. Momenteel werken zij aan Antegods en laten de wereld via een blog meekijken in het development proces.

Deze keer vertelt Wytze Kamp hoe hij als designer is bijgesprongen bij art en code en Niels Uiterwijk gaat in op het programmeren van een mini-map. Wil je de hele blogpost lezen, klik dan hier.

 

 

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).