Nieuws
Now Reading
Guerrilla designers zijn trots op het Artbook van 15 jaar Killzone
0

Guerrilla designers zijn trots op het Artbook van 15 jaar Killzone

by Alessandra van Otterlo22 januari, 2016

Het boek heet voluit Killzone Visual Design: Celebrating 15 Years of Killzone en komt in twee edities, een hardcover 208 pagina’s tellend visueel overzicht van Neerlands grootste game en een limited edition van 1000 stuks met datzelfde boek, maar dan in een speciale doos met additionele losse prints, plus handtekeningen van de designers bij Guerrilla Games.

Het boek is gemaakt door digitale artdealer Cook & Becker in samenwerking met journalist Arjan Terpstra. Bekijk en bestel beide versies hier.

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).