Nieuws
Now Reading
BROEIKAS geeft artistieke games de ruimte
0

BROEIKAS geeft artistieke games de ruimte

by Alessandra van Otterlo21 januari, 2016

Afgelopen zaterdag werd in Utrecht een werk- en expositieruimte voor artistieke games geopend. Bij BROEIKAS kunnen zowel developers als consumenten terecht. Voor jong talent zijn er gratis werkplekken en in het weekend kan iedereen binnenlopen om de door Cook & Becker verzorgde expositie te bekijken of voor een van de evenementen. Dit weekend is er op zondag de Screensaver Jam en volgende week zondag een Brunch Quest.

Initiatiefnemers van BROEIKAS zijn Jan Willem Nijman (Vlambeer) en Kitty Calis (o.a. Ragesquid). Door de ruimte ook toegankelijk te maken voor gewoon publiek willen ze mensen die minder bekend zijn met games laten zien dat gaming meer is dan alleen Call of Duty of Candy Crush.

BROEIKAS is gevestigd aan de Oosterkade 24 in Utrecht, naast koffie/thee/lunchplek Broei.

Check voor meer info en upcoming events hier. 

Broeikas 2

About The Author
Alessandra van Otterlo
Alessandra van Otterlo is eigenaar en show runner van Control Magazine. Zij is organisator van verschillende evenementen in de game-industrie en is/was werkzaam voor diverse developers, publishers en organisaties in binnen- en buitenland (zie soops.net/projects).