Now Reading
Uit Nu! Radical Rockits van RageSquid is lekker rommelen met een jetpack
0

Uit Nu! Radical Rockits van RageSquid is lekker rommelen met een jetpack

by Eric Bartelson15 januari, 2016

RageSquid is aan het prototypen geslagen om uit te zoeken wat de opvolger van Action Henk gaat worden. Eén van die prototypes is Radical Rockits, een ‘physics jetpack sandbox’. Die vonden de heren te leuk om voor zichzelf te houden, dus is hij nu gratis te downloaden (Windows en Mac).

Wat zegt RageSquid over de game? “Radical Rockits is een physics jetpack sandbox zonder specifieke objectives, het doel is om simpelweg rond te vliegen en lol te hebben, en aangezien er een ragdoll aan je jetpack bungelt is gewoon in de lucht zien te blijven al een flinke uitdaging. Je kunt lokaal tot 4 spelers splitscreen spelen, en kiezen uit een hele club bizarre characters.”

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.