Nieuws
Now Reading
Lumini en Beyond Eyes genomineerd voor een Emotional Games Award
0

Lumini en Beyond Eyes genomineerd voor een Emotional Games Award

by Eric Bartelson15 januari, 2016

Emotional Games Awards, het bestaat echt. En dat niet alleen, twee Nederlandse games hebben een nominatie in de wacht gesleept.

De muziek van Lumini (Speelbaars) krijgt opnieuw lof toegezwaaid met een nominatie voor de categorie Best Emotional Music. Vorige week kreeg de soundtrack ook al een nominatie, toen voor de IGF Awards. Verantwoordelijk voor de soundtrack is componist Gijs Driesenaar.

Beyond Eyes van Tiger&Squid heeft twee nominaties, voor Best Emotional Game en (hou je vast) Best Emotional Artistic Game Achievement. Vanaf vandaag is de online stemming geopend. Op 12 februari horen we of Lumini de meest emotionele muziek van iedereen heeft en of Beyond Eyes de beste artistieke prestatie in een emotionele game heeft geleverd. Check alle nominaties hier.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.