Nieuws
Now Reading
Daniël Ernst genomineerd voor een Vision VR/AR Award 2016
0

Daniël Ernst genomineerd voor een Vision VR/AR Award 2016

by Eric Bartelson13 januari, 2016

The Shoebox Diorama is een collectie virtuele kijkdozen die te beleven zijn met een VR Bril. Maker Daniël Ernst werkt al een paar jaar aan dit project en levert om de zoveel tijd een nieuwe diorama op die wordt ingezet op festivals over de hele wereld.

Ernst is nu met The Shoebox Diorama genomineerd voor een Vision VR/AR Award in de categorie Best Film/Interactive Storytelling. Onderdeel van de nominatie is het nieuwe onderdeel van het project: The Marchland (zie afbeelding). Deze diorama is nu in ontwikkeling voor de HTC Vive.

De prijs wordt op 10 februari uitgereikt in het Loews Hollywood Hotel in Los Angeles.

About The Author
Eric Bartelson
Eric Bartelson is co-founder en voormalig hoofdredacteur van alles Control. In het verleden was hij hoofdredacteur van GameQuest, schreef over games voor het Parool en was scout voor een grote publisher.